Pyydä
Tarjous

Alkaako vanha soitin tulla tiensä päähän, tai onko suunnitelmissa hankkia juhlalliselta kuulostavat urut mahdollisimman kustannustehokkaasti? Toccata virtuaaliuruilla ratkaiset tehokkaasti julkisten tilojen urkuongelmat ja meiltä saat virtuaaliurut myös kotiin ja oppilaitoksiin. Murto-osalla oikeiden pilliurkujen hinnasta saat kappeliin, kirkkoon, seurakuntataloon tai hengellisen yhdistyksen toimitilaan soittimen, joka on luotettava, helppokäyttöinen, lähes huoltovapaa ja pysyy vireessä vaihtelevissakin olosuhteissa.

Kehittämämme käyttöliittymän ansiosta urut ovat erittäin luotettavat ja helppokäyttöiset. Niitä on helppo käyttää, vaikkei olisi aikaisempaa kokemusta virtuaaliuruista tai tietokoneista. Käyttäjän on liki mahdotonta saada urkuja sekoitettua niin, että korjaaminen vaatisi asiantuntijan apua. Tämän vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin, joissa on monenlaista käyttäjää.

Erittäin korkealaatuisella ulkoisella äänentoistolla saadaan rakennettua sopivat urut suureenkin kirkkoon tai saliin. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Ota yhteyttä ja kerro muutamalla sanalla hankkeestanne, niin katsotaan juuri teidän tarkoituksiinne ja budjettiinne sopiva ratkaisu.

 

sähköposti: mikael@toccata.fi
Puh: 0440900240