Toccata Oy

Toccata Oy kehittää, valmistaa ja myy huippumoderneja virtuaaliurkuja. Virtuaaliurkumme ovat poikkeuksellisia helpon käytettävyyden, toimintavarmuuden sekä nopeuden ansiosta. Toccata Oy on 100% Suomalainen yritys, jolla on myös aidosti kotimaiset tuotteet. Merkkinä kotimaisuudesta Toccata-virtuaaliuruille™ on myönnetty Avainlippu®-merkki ainoana virtuaaliurkuja valmistavana ja myyvänä yrityksenä Suomessa.

Tehtaamme sijaitsee Kuopiossa kauniin kallaveden ja Puijon jykevien kuusikkojen välissä. Esittelytilamme sijaitsevat Kuopion Sibelius-Akatemian tiloissa Kuopion Hermanninrannassa. Toccata Oy:n henkilökunnan kokemus virtuaaliurkujen kehittämisestä juontaa juurensa  2010-luvun alkuvuosille. Kokemuksemme turvin voit luottaa siihen, että teitä palvelee maan kokeneimmat virtuaaliurkuasiantuntijat.  

Asiakkaitamme ovat yksityiset musiikin harrastajat, musiikin ammattilaiset sekä julkiset yhdistykset ja seurakunnat.

Toccata-virtuaaliurut™ ovat laadultaan ja ominaisuuksiltaan maailman kärkeä. Toccata-virtuaaliuruissa™ on ratkaistu menestyksekkäästi monia virtuaaliurkuihin liittyviä ongelmia. Luotettavuus, käyttäjäystävällisyys sekä urkujen latausnopeudet ovat Toccata-virtuaaliuruissa täysin omassa luokassaan.

Virtuaaliuruista puhuttaessa käynnistymisen hitaus, vaikeaselkoisuus ja häiriöherkkyys nousevat usein puheenaiheeksi. Toccata-virtuaaliurut™ on suunniteltu niin, että käyttäjä ei voi saada niitä vahingossa sekaisin niin, että korjaaminen vaatisi asiantuntijan apua. Kehittämämme TOCCATA-käyttöliittymä™ toimii saumattomasti virtuaaliurkusovelluksen kanssa ja sen ansiosta virtuaaliurkujen käyttö on yhtä helppoa kuin millä tahansa pilli- tai digitaalisilla uruilla.

TOCCATA-käyttöliittymän™ ansiosta virtuaaliurkujen käyttö on helppoa, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta virtuaaliuruista. Lapset, harrastelijat ja ammattilaiset oppivat käytön heti ensi hetkillä. Urkujen latausnopeudet ja helppokäyttöisyys ovat yllättäneet virtuaaliurkujen parissa työskennelleitä kanttoreita. Jopa minuuttien odotteluun tottuneet kanttorit ovat hämmästelleet, kun urut ovat latautuneet hetkessä soittokuntoon.

Toccata virtuaaliuruissa on erittäin korkealaatuinen käsityönä rakennettu äänentoisto, joka riittää sellaisenaan hieman suurempiinkin olohuoneisiin. Koska Toccata-virtuaaliurkujen äänet on nauhoitettu oikeista pilliuruista, äänenlaatu on paljon parempi kuin digitaalisissa uruissa, jossa pilliurkujen ääntä on yritetty mallintaa tietokoneella.

Teknisesti erinomaisen kokonaisuuden kruunaa tyylikäs ja ajaton skandinaavinen muotoilu ja HIFI-tasoinen äänentoisto. Toccata virtuaaliuruilla viet soittokokemuksesi uudelle tasolle!

Teemme valmiiden virtuaaliurkukonsolien lisäksi esimerkiksi tekniikan asennuksia asiakkaan itse tekemiin runkoihin ja pystymme modifioimaan vanhoista pilliuruista ns. Hybridiurkuja, joilla saadaan vanhoihin pilliurkuihin virtuaaliurkutekniikkaa. Tämän lisäksi myymme monipuolisella valikoimalla tarvikkeita DIY-urkuihin. Meiltä saat MIDI-jalkiot ja sormiot omiin projekteihisi. Jos sinulla on mielessä jotain virtuaaliurkuihin liittyvää, ota yhteyttä.

 

Toccata Oy
Y-tunnus: 3143481-3
Pappilantie 24 as 1
70300 KUOPIO

Yhteystiedot:

Mikael Laurila
puh: 0440900240
e-mail: mikael@toccata.fi

Tuukka Peltomäki
puh: 0445555426
e-mail: tuukka@toccata.fi

 

Toccata Oy

Toccata Oy on suomalainen virtuaaliurkuteknologian edelläkävijä.  8 vuoden virtuaaliurkuteknologiaan liittyvän  tuotekehityksen, 13 vuoden urkujensoittokokemuksen, sekä suomalaisen insinööri- ja ohjelmisto-osaamisen hedelmänä julkaisimme keväällä 2021 ensimmäisen tuotteemme, huippu-uutuus: Toccata Minor II-virtuaaliurun. Tyylikäs ja ajaton skandinaavinen muotoilu ja maailmanluokan äänentoisto yhdistettynä markkinoiden edistyksellisimpään käyttöliittymään ovat mahdollistaneet urun, joista uskallamme olla aidosti ylpeitä!

Toccata Oy
Y-tunnus: 3143481-3
Pappilantie 24 as 1
70300 KUOPIO

Yhteystiedot:

Mikael Laurila
puh: 0440900240
e-mail: mikael@toccata.fi

Tuukka Peltomäki
puh: 0445555426
e-mail: tuukka@toccata.fi